Tere tulemast, Külaline
juta23
02.02.2012 23:30
Tere,
Võtsin aastaid tagasi erinevaid laene. Tekkisid makseraskused. Hakkasid inkassodelt kirjad tulema. Soovisin teha maksegraafikuid kuid kõigilt tuli ühene vastus, et alla 1000 eeki ei saa kuidagi maksetega vastu tulla. Kui proovisin seletada, et mul on palju erinevaid laene ja ma ei ole suuteline kõigile maksma 1000 eeki, siis ei andnud see tulemust. Sain kurjaks
ja mõtlesin, et olge siis üldse ilma rahata. Ise jätkasin tasumist neile omaalgatuslikult kellele olin vähem võlgu, et saaks kiiremini kaelast ära võla. Lisaks kõigele läksin enne võlgade võtmist ka käendajaks. 2011 märtsis sain täiturilt kirja, et ma nüüd hakaku maksma, sest võlgnik ei maksa oma laenatud summat 2900 eurot ära. Mis mul üle jäi kuna korter oli ohus. Märts-detsember 2011 maksin käendamist. Lisaks maksin ka oma pangalaenu 320 eurot kuus. Näpud olid põhjas aga hakkama sain. Kuid selle tagajärjel ei suutnud ühest kokkuleppest kinni pidada inkassoga kellega olin suutnud kevadel maksegraafiku koostada ja põmaki oli detsembris 2011 konto arestitud. Summaks taaskord 2900 eurot. Sain välja võtta miinimumi pangast kuid sellest tasun oma pangalaenu 320. Kaks kuud olen hakkama saanud, kuid nüüd on küll lõpp käes mu soovist pingutada. Ei saa enam hakkama. Võtsin ühendust nii täituri kui ka võlanõudjaga. Rääkisin ära, et täitsa lootusetu seis on...ei ole raha, et töölgi käia. Palusin vabastada konto kaheks kuuks, et saaksin taas järjele oma teiste maksetega ja pangu siis uuesti kinni konto aga neid ei huvitanud selline asi. Oleks, et täitur ei saa sentigi selle kahe kuu jooksul aga saab. Tööandja peab ka ju palgast kinni 300 euri ja kannab otse täiturile. Ühesõnaga lähevad nüüd teised võlad mis hetkel ootel kohtusse ja ma ei saa midagi teha. Täiesti lootusetu ja masendav. Proovin kõigest väest, et saaks ükskord oma võlgadest lahti kuid ei midagi. Ikka on kuskil mõni "jäär" ees. Oleks, et tahan viiviseid vähemaks või midagi muud...ei, oma viga, et üldse laenasin ja olen nõus ka maksma aga keegi ei anna võimalust maksta, sest tahetakse kiiresti ja kohe. See ei ole reaalne inimese puhul kellel on palju võlgnevusi. Siis veel räägitakse, et võta kohe ühendust ja leiame lahenduse. Reaalselt see ei toimi, ainult hea reklaamiks. Kuidas ma nüüd edasi lähen kui ei ole sentigi raha ?
Võtsin aastaid tagasi erinevaid laene. Tekkisid makseraskused. Hakkasid inkassodelt kirjad tulema. Soovisin teha maksegraafikuid kuid kõigilt tuli ühene vastus, et alla 1000 eeki ei saa kuidagi maksetega vastu tulla. Kui proovisin seletada, et mul on palju erinevaid laene ja ma ei ole suuteline kõigile maksma 1000 eeki, siis ei andnud see tulemust. Sain kurjaks
ja mõtlesin, et olge siis üldse ilma rahata. Ise jätkasin tasumist neile omaalgatuslikult kellele olin vähem võlgu, et saaks kiiremini kaelast ära võla. Lisaks kõigele läksin enne võlgade võtmist ka käendajaks. 2011 märtsis sain täiturilt kirja, et ma nüüd hakaku maksma, sest võlgnik ei maksa oma laenatud summat 2900 eurot ära. Mis mul üle jäi kuna korter oli ohus. Märts-detsember 2011 maksin käendamist. Lisaks maksin ka oma pangalaenu 320 eurot kuus. Näpud olid põhjas aga hakkama sain. Kuid selle tagajärjel ei suutnud ühest kokkuleppest kinni pidada inkassoga kellega olin suutnud kevadel maksegraafiku koostada ja põmaki oli detsembris 2011 konto arestitud. Summaks taaskord 2900 eurot. Sain välja võtta miinimumi pangast kuid sellest tasun oma pangalaenu 320. Kaks kuud olen hakkama saanud, kuid nüüd on küll lõpp käes mu soovist pingutada. Ei saa enam hakkama. Võtsin ühendust nii täituri kui ka võlanõudjaga. Rääkisin ära, et täitsa lootusetu seis on...ei ole raha, et töölgi käia. Palusin vabastada konto kaheks kuuks, et saaksin taas järjele oma teiste maksetega ja pangu siis uuesti kinni konto aga neid ei huvitanud selline asi. Oleks, et täitur ei saa sentigi selle kahe kuu jooksul aga saab. Tööandja peab ka ju palgast kinni 300 euri ja kannab otse täiturile. Ühesõnaga lähevad nüüd teised võlad mis hetkel ootel kohtusse ja ma ei saa midagi teha. Täiesti lootusetu ja masendav. Proovin kõigest väest, et saaks ükskord oma võlgadest lahti kuid ei midagi. Ikka on kuskil mõni "jäär" ees. Oleks, et tahan viiviseid vähemaks või midagi muud...ei, oma viga, et üldse laenasin ja olen nõus ka maksma aga keegi ei anna võimalust maksta, sest tahetakse kiiresti ja kohe. See ei ole reaalne inimese puhul kellel on palju võlgnevusi. Siis veel räägitakse, et võta kohe ühendust ja leiame lahenduse. Reaalselt see ei toimi, ainult hea reklaamiks. Kuidas ma nüüd edasi lähen kui ei ole sentigi raha ? ella
08.02.2012 11:24
juta23
Tere,
ja mõtlesin, et olge siis üldse ilma rahata. Ise jätkasin tasumist neile omaalgatuslikult kellele olin vähem võlgu, et saaks kiiremini kaelast ära võla. Lisaks kõigele läksin enne võlgade võtmist ka käendajaks. 2011 märtsis sain täiturilt kirja, et ma nüüd hakaku maksma, sest võlgnik ei maksa oma laenatud summat 2900 eurot ära. Mis mul üle jäi kuna korter oli ohus. Märts-detsember 2011 maksin käendamist. Lisaks maksin ka oma pangalaenu 320 eurot kuus. Näpud olid põhjas aga hakkama sain. Kuid selle tagajärjel ei suutnud ühest kokkuleppest kinni pidada inkassoga kellega olin suutnud kevadel maksegraafiku koostada ja põmaki oli detsembris 2011 konto arestitud. Summaks taaskord 2900 eurot. Sain välja võtta miinimumi pangast kuid sellest tasun oma pangalaenu 320. Kaks kuud olen hakkama saanud, kuid nüüd on küll lõpp käes mu soovist pingutada. Ei saa enam hakkama. Võtsin ühendust nii täituri kui ka võlanõudjaga. Rääkisin ära, et täitsa lootusetu seis on...ei ole raha, et töölgi käia. Palusin vabastada konto kaheks kuuks, et saaksin taas järjele oma teiste maksetega ja pangu siis uuesti kinni konto aga neid ei huvitanud selline asi. Oleks, et täitur ei saa sentigi selle kahe kuu jooksul aga saab. Tööandja peab ka ju palgast kinni 300 euri ja kannab otse täiturile. Ühesõnaga lähevad nüüd teised võlad mis hetkel ootel kohtusse ja ma ei saa midagi teha. Täiesti lootusetu ja masendav. Proovin kõigest väest, et saaks ükskord oma võlgadest lahti kuid ei midagi. Ikka on kuskil mõni "jäär" ees. Oleks, et tahan viiviseid vähemaks või midagi muud...ei, oma viga, et üldse laenasin ja olen nõus ka maksma aga keegi ei anna võimalust maksta, sest tahetakse kiiresti ja kohe. See ei ole reaalne inimese puhul kellel on palju võlgnevusi. Siis veel räägitakse, et võta kohe ühendust ja leiame lahenduse. Reaalselt see ei toimi, ainult hea reklaamiks. Kuidas ma nüüd edasi lähen kui ei ole sentigi raha ?Tere,
Kuna täitur peab vastava avalduse alusel jätma kontole elatusmiinimumi, siis soovitame Teil selleks perioodiks kui arve aresti all läbi rääkida nende laenuandjatega, kelle laenud ei ole veel "hapuks" läinud ning paluda graafikuid pikendada või maksepuhkused sõlmida kas siis täielikud või osalised.