Foorumi avaleht
>
Säästmine
>
Igapäevane säästmine
Tere tulemast, Külaline

Jaan
23.05.2009 12:12
Proovisin ka ise neid volanoustaja.ee lehel soovitatud säästmisnippe ning sain mobiilipaketi ringivahetamisega seniselt kallilt Deltalt Teleyhte kõvasti säästu. Järgmisena peaks kõik kindlustuslepingud üle vaatama.

On kellegil veel häid mõtteid kuidas igapäevaselt koonderdamata tarbimisharjumusi muutes kokku hoida?
sirts
26.05.2009 10:27
Lisaks siin võlanõustaja lehel olevatele nippidele on häid nõuandeid ka - https://www.seb.ee/abimees/et/Kokkuhoiu-nipid lehel.
Minu isiklik lemmik on see aiamaa kaevamine selle asemel et jõusaalis kalli raha eest rassida.
Angel
26.05.2009 11:51
jaan, kas sa töötad elisas
Marge
26.05.2009 12:16
Minu arvates ongi üks paremaid ja tulemuslikumaid viise kokku hoidmiseks hakata kriitiliselt hindama igasuguste teenuste hindu, mida regulaarselt kasutad. Ise olen ka mitmed välja vahetanud: interneti- ja mobiilsideteenuse pakkuja, keemilisse puhastusse enam riideid ei tassi, vaid jändan ise, isegi juuksuri vahetasin odavama vastu Aga tulemuse üle ei saa kurta - u 1100 krooni kuus säästu.

Kuigi endal autot ei ole, olen mõelnud, et kui nüüd kütuseaktsiis veel tõuseb, nagu plaanitakse, siis autosõit saab vaat et üheks suuremaks kuluallikaks. Niiet kondimootor või ühistransport ;)